Marketing - Šta da kupim
Loading...

Marketing

Web sajt stadakupim.rs je raspoložen za svaki vid saradnje sa domaćim kompanijama iz raznih sfera poslovanja. Ukoliko mislite da bi se baner, pozicija sadržaja ili recenzija Vaših proizvoda ili usluga ukopila u sadržaj našeg sajta, kontaktirajte nas putem email-a na info@stadakupim.rs , mobilnog telefona, vibera, kontakt forme ili društvenih mreža.

Pod pozicioniranjem se podrazumeva, pozicija Vašeg posta ili recenzije na našoj početnoj strani. Početna strana je izdeljena u više sekcija u kojima se može naći Vaš post ili recenzija:

  • Na vrhu početne strane (primarni deo za oglašavanje)
  • Na sredini početne srane (sa leve strane sidebara)
  • U podnožju početne strane, koje prate i sve ostale strane (sekundarni deo za oglašavanje)

U svakoj od ovih sekcija moze se naći najviše po jedan post ili recenzija istog brenda.

Za više informacija kontaktirajte naš tim, koji je otvoren za svaki vid saradnje!

Pod recenzijama se podrazumeva detaljno analiziranje proizvoda ili usluga, potom,  opisivanje i iznošenje naših stavova i mišljenja koja se odnose na više faktora, pored kojih se nalazi i osnovna namena proizvoda ili usluge.

Da bi recenzija bila izvršena, potrebno je da nam dostavite proizvod ili omogućite uslugu. Kako biste znali adresu na koju ćete nam slati proizvode, kontaktirajte naš tim i dobićete dalje smernice za realizaciju poslovne zamisli. Otvoreni smo za svaki vid saradnje!

Web sajt stadakupim.rs nudi mogućnost reklamiranja na našoj početnoj strani u vidu reklamnih banera (dimenzija 728 x 90px).  Pozicije banera na početnoj strani su:

  • Pored logoa na vrhu početne strane
  • Ispod najznačajnihih postova, a pre početka sidebar-a i ostatka sadržaja
  • Side bar
  • Pre futera

Za više informacija kontaktirajte naš tim, koji je otvoren za svaki vid saradnje!

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim