Do hrane iz fotelje – Sta da kupim
Loading...
AplikacijeHrana i PićeRecenzije

Do hrane iz fotelje


Nedostatak vremena, jedan je od najvećih problema današnjice. Problem koji se nikako ne može zanemariti i uvek se probija u prvi plan. Uprkos dobroj organizaciji aktivnosti, ono uvek bespovratno teče.

Možda ste imali loš dan na poslu ili vam je neko neplanirano pristigao u goste, ali vi ne smete zdravlje izlagati riziku zbog nedostatka vremena, a ni dopustiti da vaši gosti odu neposluženi.

Novcem ne možete kupiti vreme, ali dobrom idejom itekako možete. To je zapravo uradila kompanija „donesi.com“. Kreirali su mobilnu aplikaciju u kojoj su uspeli su da objedine veliki broj restorana širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i da vam pruži mogućnost velikog izbora hrane i pića, koji su vam dostupni u svakom trenutku. Uz nju nikada ne morate razmišljati da li ćete ostati gladni.

Sva hrana i pića koja se nalaze na menijima u restoranima iz njihove ponude, mogu uz par klikova biti na vašem stolu, ali bukvalno par. Da, u sledećem trenutku će vaš sto biti prazan, ali za tako ukusnu klopu morate zahvaliti ovoj sjajnoj aplikaciji.

Sajt stadakupim.rs istražuje za vas o kakvoj se aplikaciji radi i koliko je ona jednostavna za korišćenje.

Navigacija
Dobar raspored 85%
Pokrivenost
Veliki broj restorana 95%
Proces naručivanja
Jednostavan 100%

POSETITE NJIHOV SAJT

ISPOD MOŽETE PREUZETI BESPLATNU APLIKACIJU

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim