Gadžeti za unapređenje doma ispod 35 evra – Šta da kupim
Loading...
GadžetiITKuća i dvorište

Gadžeti za unapređenje doma ispod 35 evra

gadžeti sta da kupim

Za sve ljubitelje tehnologije želeli smo da izdvojimo 4 gadžeta koje možete iskoristiti u vašem domu. Ovi gadžeti će vam privući pažnju jer ne samo da su zanimljivi već su i izuzetno korisni, a vaš dom mogu da učine pametinijim. Ono što je najbolje jeste njihova cena koja je izuzetno pristupačna za kvalitet koji ovi uređaji pružaju, ali i njihove karakteristike koje vas svakako neće ostaviti ravnodušnim.

Uređaj za merenje temperature i vlažnosti vazduha u domu

xiaomi senzor sta da kupim

Ovo je izuzetno zgodan gadžet koji nam sa izuzetnom preciznošću može reći koja je trenutna temperatura u prostoriji. Takođe ima sposobnost merenja vlažnosti vazduha. Ovaj uređaj se može povezati sa mobilnim telefonom i na taj način ćete biti u mogućnosti da dobijate notifikacije u koliko dođe do nekih naglih promena.
Cena 10evra

Chromecast / Chromecast Audio

Ovaj gadžet, koji dolazi iz Google -a, nam omogućava da bilo koji televizor koji poseduje HDMI ulaz pretvorimo u Smart TV. Povezuje se sa nekim od vaših pametnih uređaja kao što su tableti ili mobilni telefoni, takođe se može povezati sa bilo kojim računarom. Sve što je potrebno jeste da su uređaji povezani na istu mrežu kao i Chromecast. Bićete u mogućnosti da prikazujete sadržaj preko mobilnog telefona putem aplikacija kao što su YouTube, Facebook ili Netflix, a da pritom mobilni telefon možete nesmetano koristiti i otvarati druge aplikacije.  Baš kao i Chromecast, Chromecast Audio pretvara bilo bilo koji pametni uređaj u “daljinski” pomoću koga možete birati audio sadržaj koji ćete pustiti.
 Cena – 35 evra

Senzor za detekciju pokreta

senzor pokret sta da kupim

Ovo je možda i najznačajniji uređaj na našoj listi, jer za vrlo mali novac omogućava veću sigurnost vašeg doma. Ovaj uređaj je u mogućnosti da detektuje pokrete unutar opsega od 7m, ali i intezitet svetlosti u prostoriji . Takođe poseduje opciju da se prilikom detekcje pokreta automatski uključi noćno svetlo na uređaju. Lako se namešta, a sama instalacija se obavlja putem mobilne aplikacije pomoću koje ćete, takođe, moći da dobijate notifikacije u koliko senzor detektuje pokret. Može se povezati i uskladiti sa ostalim Xiaomi – jevim uređajima koji su namenjeni domu.
Cena – 12 evra

Pametna štedljiva LED sijalica

Sijalica za koju smo se odlučili takođe dolazi iz kompanije Xiaomi i može se povezati sa već, gore navedinim senzorom. Ova visoko kvalitetna sijalica može imati životni vek od čak 11 godina, poseduje 16 miliona različitih boja koje možete da kontrolišete, ali takođe ima mogućnost da se svetlo priguši u zavisnosti od želje korisnika i može biti između 1700-6500K jačine. Možete je povezati sa ostalim uređajima putem vaše kućne internet mreže i kontrolisati putem instalirane aplikacije na mobilnom telefonu ili tabletu. Ona takođe sadrži zaštitu od pregrevanja kao i visokih napona prilikom kojih može doći do pucanja, pa je zbog toga i njen životni vek izuzetno dugačak
Cena – 15 evra

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim