Šta da kupim: Mobilni telefoni do 300 evra – Sta da kupim
Loading...
ITSavetiTehnologija

Šta da kupim: Mobilni telefoni do 300 evra

mobilni telefon sta da kupim

Tehnologija iz dana u dan napreduje i donosi nešto novo. Noviteti su stvari koje je svako od nas željan da iskusi. Takav vid inovacija upravo sadrže i mobilni telefoni, koje danas zovemo i „pametni telefoni“.

Kada dodje vreme za kupovinu novog mobilnog telefona, to može biti iz više razloga. Stari telefon se pokvario (ne može da se popravi), skupa popravka, presporo učitavanje aplikacija, zastareo dizajn, loša kamera ili vam je jednostavno izmodeo, samo su neki od razloga zašto se opredeljujemo za kupovinu novog uređaja.

Donošenje odluke o kupovini telefona kod čoveka predstavlja određenu vrstu euforije, nesiguran je i sklon istraživanju. Prema tome uređaje treba posmatrati iz više uglova, kao što su: tehnički aspekt (procesor, ram memorija, rom memorija, grafička kartica, baterija, kamera, zvučnik…) ili dizajn (dimenzije telefona, veličina ekrana, materijali od kojih je telefon izradjen…).

Mi vam predstavljamo uredjaje koje smo podelili prema budžetu, uzevši u obzir odnos cena/kvalitet, a to su grupe mobilnih telefona: do 150 evra, od 150 do 300 evra.

DO 150 EVRA

1. Xiaomi Redmi 4X

Mobilni telefon koji vam za ovaj novac nudi najviše. Njegova vrednost je od 135 evra za model od 16GB ROM memorije i 145 evra za model od 32GB ROM memorije. Pored toga poseduje 3GB RAM memorije i chipset Snapdragon 435 koji će zadovoljiti osnovne potrebe, a čak ćete bez problema moći igrati i neke od zahtevnijih igrica. Najveća prednost ovog telefona je baterija od 4100 mAh koja bez problema gura i do 48 sati.

xiaomi-redmi-4x-2
CENA / KVALITET 100%

OD 150 EVRA DO 300 EVRA

1. Huawei P10 lite

Vrednost telefona iznosi oko 250 evra za verziju od 3GB RAM memorije i oko 270 evra za verziju od 4GB RAM memorije. Poseduje 32 GB ROM memorije i chipset HiSilicon Kirin 658 koji može da ispuni želje i zahtevnijim korisnicima. Kamera je sasvim solidna i u ovoj klasi pravi zadovoljavajuće fotografije.

huawei-p10-lite1
CENA / KVALITET 75%

2. Xiaomi Mi 5S

Mobilni telefon koji vam za ovaj novac nudi najviše. Njegova vrednost je oko 270 evra. Raspolaže sa 64GB ROM memorije, a poseduje chipset Snapdragon 821 koji se takođe nalazi i kod modela LG G6. Telefon je izrađen od aluminijuma i prelepog je dizajna, a može se naći u crnoj, sivoj, zlatnoj i roze boji.

xiaomi-mi-5s1
CENA / KVALITET 95%

3. Apple iPhone SE

Dostupan je već od 299 evra za model od 16GB ROM memorije. Performanse su potpuno identične kao kod modela iPhone 6s. Razlika je u tome što model SE ima manji ekran, tj. ekran od 4 inča i ne poseduje 3D touch. Baterija je odlična i drži dosta više od njegovih prethodnika. O specifikacijama ne treba puno pričati, zato što je jako dobro optimizovan telefon koji savršeno radi na iOS operativnom sistemu. Za iPhone SE se može reći da je jedan vrhunski, mali, ultra brzi pametni telefon, koji će ispuniti sva vaša očekivanja i koji vas neće izdati!

apple-iphone-se-01
CENA / KVALITET 100%

Photo: gsmarena

2 comments
    1. Jovan Jovanovic

      Naš predlog je zasnovan na odnosu cena/kvalitet, a to u svakom pogledu jesu Xiaomi telefoni (u obzir uzmite specifikacije, softver i softversku podršku, kao i kvalitet materijala od kojih su izrađeni Xiaomi telefoni). Za novac koji obuhvata budžet do 300e, jedno su od pravih rešenja. Pozdrav 🙂

Komentari su zatvoreni

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim