Bilo kuda, Kloopko svuda – Šta da kupim
Loading...
DekoracijaKuća i dvorište

Bilo kuda, Kloopko svuda


Sajt stadakupim.rs ima želju da pronađe i promoviše domaće preduzetnike i na taj način upozna naše čitaoce sa domaćim tržištem. U našoj potrazi naišli smo na jedinstvenu kompaniju pod nazivom “Kloopko” koja vam može pomoći u odabiru univerzalnog detalja za dekoraciju vašeg prostora.

Univerzalno je reč koju danas sve veći broj ljudi želi da čuje. To govori da jedna stvar može biti višenamenska, tj. praktična za svaki vid upotrebe.

Kupovina novog doma, bilo da se radi o kući Ili stanu, pored standardnog opremanja nameštajem, belom tehnikom zahteva i izbor idealnog dekorativnog sklada. Dekoracija doma je nešto što zapravo daje pravu čar određenom prostoru. Pravi izbor oživljava prostor, ne dozvoljava pogledu da se zaustavi u jednoj tački već da non stop luta tražeći što unikatniji detalj.

Vodeći se ovom logikom, kompanija „Kloopko“ je proizvela jedan fenomenalan ručno rađen aksesoar u vidu dekorativnog jastuka koji poseduje veliku paletu boja u kojima može biti izrađen. On će se savršeno uklopiti u vaš dom, bilo da se nalazi na polici, krevetu ili sofi. Takođe može biti jako zanimljiv poklon, ali i igračka za razonodu vašem detetu.

Pored dekorativnog uticaja, može imati i onaj istinski, koji utiče na vaše telo. Tek kada ga pipnete, shvatate njegovu potpunu čar. Jako je mekan na dodir i stvara određenu dozu zavisti koja vam neće dozvoliti da se od njega odvojite.

POGLEDAJTE NJIHOVU ONLINE PRODAVNICU

A post shared by Kloopko (@kloopko) on

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim