Dodajate lični pečat vašem domu – Sta da kupim
Loading...
DekoracijaKuća i dvorišteSaveti

Dodajate lični pečat vašem domu

dekoracija enterijera sta da kupim

Dom je mesto kojem se uvek vraćamo, ma koliko god daleko da odemo. Sigurnost koju on pruža je nezamenljiva, a toplina koju osećamo kada smo u njemu posebna. Baš iz tog razloga je dekoracija prostora, u kome provodimo puno vremena, ali isto tako proživljavamo dragocene trenutke sa porodicom, veoma bitna. Ukoliko nemate sredstava za velike izmene životnog prostora, nekada i male sitnice mogu da donesu veliku promenu.

Baš ta sitnica može u potpunosti da promeni energiju prostorije, ali i njenih ukučana. Stoga, dekoracija enterijera treba da nosi neku poruku, da bude privlačna za oko, ali i da opisuje ukućane, izražava njihov lični stav.

Kako smo već rekli, promena ne mora da zahteva astronomsko veliki budžet da bi postigla efekat koji želite. Dovoljno je da to bude i jedan, pažljivo odabran detalj poput uramljenog postera, koji može u potpunosti da izmeni izgled prostorije.

Trenutno veoma popularni uramljeni posteri, mogu, po našem mišljenju, doneti, pravo osveženje vašem domu. Kao i do sada, mi smo se potrudili da pronađemo domaću kompaniju koja se bavi dizajnom i prodajom upravo ovog vida dekoracije i nismo morali dugo da tražimo. Kompanija o kojoj smo već pisali, Paper Crown u svojoj ponudi ima izradu printova/postera bez ili sa ramom koji može biti u različitim bojama (zlatna, bela, crna, srebrna), ali i u različitim dimenzijama.

Posteri vam pružaju pravu mogućnost da kreirate unikatan dom koji će nositi određenu poruku, bilo da je namenjena ukućanima ili je njena namena pak da ostavi utisak na njegove goste. Oni na sebi mogu imati određenu, vama dragu ilustraciju, print grada o kome maštate, ako vam je potrebno malo dodatne motivacije da biste ostvarili svoje zacrtane ciljeve, to može biti određen motivacioni citat. Ili se pak na njemu može naći nešto sasvim novo, jedinstveno upravo vama, jer vam to Paper Crown svakako omogućava.

Vama ostaje da budete kreativni, jer niste ograničeni nikakvim pravilima, tako da možete pustiti vaš um i Paper Crown, da kreira poster za dekoraciju vašeg doma iz snova.

A post shared by Paper Crown (@paper.crownn) on

POGLEDAJTE NJIHOV PROFIL

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim