Gde sunce ne sija, zasijaće Pipe Light – Sta da kupim
Loading...
Dekoracija

Gde sunce ne sija, zasijaće Pipe Light

sta da kupim pipe light lampe

Sajt stadakupim.rs ima želju da pronađe i promoviše domaće preduzetnike i na taj način upozna naše čitaoce sa domaćim tržištem. U našoj potrazi naišli smo na brend pod nazivom “Pipe Light” koji pokazuje koliko je važna ideja i kakav originalan proizvod iz nje može nastati.

Danas jednostavno ne možemo zamisliti život bez svetlosti. Mnogi ljudi se plaše mraka ili imaju neku vrstu fobije na odsustvo svetlosti. No, kako vreme teče i kako se tehnologija razvija sve je više modernih rasveta, koje ne samo što pružaju dovoljnu količinu svetlosti, već prostoru daju totalno drugu dimenziju, bilo da se nalaze u nečijem domu, hotelu ili čak na putu.

Pošto je činjenica da je ideja najskuplja, pored toga ona mora biti i realna, tj. ostvariva! Baš u tom pravcu su razmisljali osnivači „Pipe Light“ brenda. Oni su izumeli neverovatnu lampu, koju izrađuju u raznim geometrijskim oblicima i od njih stvaraju skulpture. Ipak, pored lampi sa geometrijskim kompozicijama, poseduju i svoju maskotu – Gvozdena.

Ideja + kreativnost + umeće = Gvozden. Veoma čudan i unikatan proizvod, koji pleni originalnošću. Svaki njegov deo je pažljivo odabran, a svaki detalj idealno uklopljen, tako da stvara jednu celinu koja govori svoju priču.

Gvozden je na pravi način oživeo ovaj brend. Dao mu je dimenziju koja pomera granice i kojoj možete samo da se divite. Pošto Gvozden uvek ima obaveze i odgovoran je, možete ga na njihovoj stranici naći u ulozi pronalazača, ribolovca ili knjiškog moljca, a pošto puno voli da uči, u skorije veme ga možete očekivai i u drugim izdanjima.

A post shared by PipeLight (@pipelight_srb) on

POGLEDAJTE DETALJNIJE NJIHOVU PONUDU

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim