Nakit prilagođen vašem karakteru – Sta da kupim
Loading...
Aksesoari

Nakit prilagođen vašem karakteru

esel nakit sta da kupim

Sajt stadakupim.rs ima želju da pronađe i promoviše domaće preduzetnike i na taj način upozna naše čitaoce sa domaćim tržištem. U našoj potrazi naišli smo na dizajn tim Esel iz Beograda koji se bavi izradom nakita od drveta.

Pored toga što ima tu sposobnost da i najobičniju odevnu kombinaciju učini upečatljivom, pažljivo izabran i ukombinovan nakit poseduje moć da na sasvim suptilan način prenese poruku i stav koji želite da pokažete svetu. Ukoliko vam je pored estetike bitna i poruka koju nakit nosi, onda je EselDesign, brend kome treba posvetiti pažnju.

Esel izrađuje nakit od laserski sečenog deveta, a svaki komad je dizajniran i kreiran sa puno pažnje. Nakit je izrađen od drveta, a bojen akrilnim bojama. U ponudi ovog brenda mogu se naći minđuše i ogrlice geometrijskog svedenog stila, kao i ilustrativni broševi. Bilo da ste ljubitelj kafe, Nikole Tesle ili možda trenutno popularnih mitskih stvorenja jednoroga u njihovoj ponudi možete pronaći komade koji odgovaraju vašem karakteru, stilu, ali i poruci koju želite da prenesete. Ukoliko želite da se razlikujete od drugih i budete jedinstveni, ovaj dizajnerski tim radi nakit po porudžbini, tako da samim tim i sami možete učestvovati u dizajnu svog nakita.

POGLEDAJTE DETALJNIJE NJIHOVU PONUDU

A post shared by eseldesign (@eseldesign) on

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim