Korisna i udobna modna oaza za trudnice i mame koje doje – Sta da kupim
Loading...
Odeća

Korisna i udobna modna oaza za trudnice i mame koje doje

garderoba za trudnice tibba

Sajt stadakupim.rs ima želju da pronađe i promoviše domaće preduzetnike i na taj način upozna naše čitaoce sa domaćim tržištem. U našoj potrazi naišli smo na jedinstveni brend  pod nazivom “Tibba” čiji je glavni fokus proizvodnja specijalizovane garderobe za trudnice i mame koje doje.

Onog trenutka kada buduće mame shvate da se trudnički stomačić već uveliko nazire i da više ne mogu da obuku omiljeni komad garderobe stvari počinju vrtoglavo da se menjaju.Prilikom odabira odevne kombinacije, modu, na prvom mestu, zamenjuje udobnost, a kada se pronađe i moderna i udobna garderoba onda je to dobitna kombinacija!

U našoj zemlji ne postoji mnogo brendova koji su namenjeni isključivo trudnicama ili mladim mamama. Zato je tu domaći brend Tibba. Tibba shvata težinu uloge majke za svaku ženu, te se stoga trudi, da im omogući da se i u trudničkim danima one osećaju dovoljno ženstveno, moderno, a pre svega lagodno i neopterećeno .

Osnivači ovog brenda su Milena Popović Živanović i njen suprug Nemanja, koji je dao, po našem mišljenju, baš originalno ime ovom korisnom brendu. Do ovakve poslovne ideje Milena je došla upravo dok je bila u drugom stanju i iz prve ruke je mogla da se uveri koji su to problemi sa kojima se trudnice i dojilje susreću kada je u pitanju garderoba.

Prilikom kreiranja svakog njihovog artikla, na prvom mestu su im želje i potrebe mladih mama i trudnica. Tibba se svakim svojim potezom, trudi, da maksimalno udovolji njihovim potrebama želeći da one, pre svega, budu zadovoljne u pogledu udobnosti i praktičnosti odeće, ali i krajnjim modernim izgledom u šta smo se i sami uverili gledajući Tibbu na društvenim mrežama Facebook i Instagram .

Celokupna ponuda ovog domaćeg brenda se sastoji od modela koji su prvenstveno praktični, visokog kvaliteta, prirodnih materijala, ali i modernog dizajna, lakog za kombinovanje sa drugom garderobom.

Prednost je ta što se ova garderoba može koristiti I nakon trudnoće i perioda dojenja.Ono što Tibbu odvaja od ostalih, je što njeni modeli omogućavaju dojilji da u svakom trenutku i na svakom mestu može da podoji svoju bebu, a da se pri tom oseća prijatno i opušteno.

Dakle, trudnice i mame ako želite praktičnu, udobnu i lepu modnu oazu i u najosetljivijem periodu vašeg života – mi smo je pronašli za vas!

Naslovna fotografija: Nemanja Marash

POGLEDAJTE NJIHOVU STRANICU

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim