Negujte se na zabavan način – Sta da kupim
Loading...
Saveti

Negujte se na zabavan način

helenesse sumece kupke sta da kupim

Sajt stadakupim.rs ima želju da pronađe i promoviše domaće preduzetnike i na taj način upozna naše čitaoce sa domaćim tržištem. U našoj potrazi naišli smo na “Radionicu Helenesse” koja poseduje tajanstvenu formulu za relaksaciju i negu vaše kože.

Svako od nas mašta o večernjem opuštanju u kadi, posebno ako je iza njega/nje jako naporan dan. Ležanje u kadi ima dosta prednosti i veoma je korisno za vaš organizam. Istraživanja pokazuju, da nakon treninga, 10 minuta leškarenja u kadi u velikoj meri sprečava upalu u mišićima i zglobovima.

Ali kada se u toj kadi nađu šumeće kupke Radionice Helenesse, doživljaj je potpun, a relaksacija daleko delotvornija. Suva koža će postati mekana, a šumeće kupke vaš verni pratilac.

Poseduju veoma raznovrsnu paletu proizvoda, koja je namenjena svim polovima i uzrastima. Osim šumećih  kupki u ponudi su još i razne vrste pilinga za lice i telo, čaj za kupanje, soli za kupanje i  linija za negu stopala.

Helenese proizvodi neguju vašu kožu i vraćaju potrebnu energiju u tolikoj meri da ćete prosto poželeti da taj užitak nikad ne prestane.

POGLEDAJTE DETALJNIJE NJIHOVU PONUDU

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim