Jedinstven poklon za mališane – Sta da kupim
Loading...
IgračkeSaveti

Jedinstven poklon za mališane

heklane lutke sta da kupim

Sajt stadakupim.rs istražuje za vas koji je jedinstven poklon za vaše mališane. Nezaobilazna tema razgovora svakog roditelja jesu deca. Kako im ugoditi, šta im treba pružiti, u čemu ne treba preterivati… O tome uvek ima puno da se kaže. Rani period odrastanja deteta najpresudniji je u njegovom vaspitavanju, najdublje ostaju urezane one prave vrednosti, kao i one koje stičemo vremenom u borbi za opstankom. Jedna od ključnih osobina koje dete treba da usvoji jeste skromnost. Ona sa sobom povlači ljubaznost, postovanje prema nekom, empatiju i mnoge druge osobine koje su merilo veličine čoveka koji će postati.

Onog trenutka kada naučimo da na svaku stvar gledamo sa pozitivne strane, da čovek koji je bio neljubazan prema nama, zapravo nije loš čovek, već da pokušava takvim ponašanjem sebe da pobedi, da se oslobodi te nelagode, postali smo čovek.

Deca su neiskvarena i zadovoljavaju se malim stvarima, ako takvim trendom nastave dalje kroz život, svetla ih budućnost čeka!

Jako zanimljiva kolekcija heklanih igračaka „Tammy toys“ učiniće detinjstvo nezaboravnim. Pored toga što ćete od te igračke uvek dobiti ono što ćete i tražiti, u njoj ćete pronaći i sebe.

Ovaj hobi mlade Tamare Rašete pokazuje da ako uspete da spojite svu svoju maštu i sav svoj trud, dobijete jedan ovakav unikatan proizvod koji zaista vredi. Ako želite da vaše dete poseduje jedan ovakav jedinstven proizvod, koji je moguće izraditi u bilo kom obliku po želji, kontaktirajte je i ona će Vama i Vašem detetu ispuniti želju!

POGLEDAJTE DETALJNIJE NJENU PONUDU

A post shared by Tammy toys (@tammy_toys) on

Ostavite komentar

Niste ulogovani. Popunite polja koja su označena *

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim