Unesite inovativnost u vaš dom – Sta da kupim
Loading...
DekoracijaKuća i dvorišteZa decu

Unesite inovativnost u vaš dom

vigvamija deciji satori sta da kupim

Novi detalj u domu uvek zna da ga osveži na sebi svojstven način. Taj detalj zapravo može biti određeni predmet, aksesoar ili gadžet… Takodje mogu i Vaš dom učiniti udobnijim i prostranijim, ali u ovom slučaju i tajanstvenijim.

Predstavljamo vam „vigvam“ ili kako je deci bliže „vigvamčić“. Projekat kompanije „Vigvamija. Prints & Decor.“ To je vrsta kuće koja se koristi uglavnom kod severoistočnih indijanaca u Americi. Kod nas se retko mogu sresti i koriste se u druge svrhe, a poznatiji su kao dečiji šatori.

Od sada ne morate pratiti dete u stopu, jednostavno ga odvedite u šator i ono više neće imati želju da ga napusti. Tamo će naći sebi zanimaciju, bilo da se radi o akvarelnim posterima, igračkama ili raznim zanimljivim printovima, a sve to možete pronaći u ponudi kompanije „Vigvamija. Prints & Decor.“

Pored toga što deca mogu uživati u njemu, takodje u Vaš dom, kao etno ukras, unosi veliku dozu inovativnosti koja se savršeno uklapa u Boho stil. Boho stil vam daje mogućnost apsolutne slobode i fantazije. Takođe dečiji šatori (vigvami) se jako brzo sklapaju i mogu se prenositi. Tako da ih možete postaviti u dečiju sobu, dnevnu sobu, u dvorište, a čak ih možete nositi i na plažu.

POGLEDAJTE DETALJNIJE NJIHOVU PONUDU

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim