Mesto iz Mašte za bebe i decu – Sta da kupim
Loading...
Za decu

Mesto iz Mašte za bebe i decu

posteljina za bebe sta da kupim

Sajt stadakupim.rs ima želju da pronađe i promoviše domaće preduzetnike i na taj način upozna naše čitaoce sa domaćim tržištem. U našoj potrazi naišli smo na brend pod nazivom “Mašta i svašta” koji predstavlja idealno rešenje za opremanje prostora u kom će boraviti beba.

Dolazak novorođenčeta na svet je veoma značajan i jedan od najvažnijih momenata u životu svakog roditelja. Već od prvog trenutka, kada saznaju za tu vest, počinju da razmišljaju kako će kroz život moći da obezbede sve neophodne stvari za njihovog najmilijeg člana.

Jedna od jako bitnih stvari jeste opremanje prostora gde će beba provoditi najviše vremena. Tako da pored toga što treba da nabavite krevetac i dušek, morate pažljivo odabrati stvari koje će se nalaziti u bebinom okruženju, zato što su te stvari prve sa kojima će beba ostavriti neku vrstu interakcije.

Zato vam predstavljamo brend „Mašta i svašta“. Ručno rađena posteljina i jastučići, sa pažljivo odabranim bojama, stilom, ali na prvom mestu i kvalitetom, stavaraju jedan sklad koji dopire do samih beba, koje će se kasnije u njega i uklopiti. Pored posteljina i jastučića njihova ponuda iz mašte uključuje još i ćebenca, portikle modernog izgleda kao i još mnogo proizvoda koji su namenjni bebama i deci.

Posteljina se proizvodi u više dimenzija i sa velikim izborom dizajna platna, tako da pored beba može biti prilagodjena i deci starijih uzrasta. Jastučiće proizvode u bilo kom obliku po želji, tako da će se potruditi da vam ispune svaku želju, kako bi se Vi i Vaša beba osećali spokojnije.

POGLEDAJTE DETALJNIJE NJIHOVU PONUDU

Naša preporuka
gadžeti sta da kupim
fidget spinner sta da kupim stress
garderoba za trudnice tibba
ivana bags sta da kupim